دستاورد گروه 1

کسب رتبه گروه برتر آموزشی بر اساس کسب تاییدیه قطعی در ارزشیابی پزشکی عمومی در سال 1391

گروه آموزشی پزشکی اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با همت کادر هیئت علمی و اداری موفق به کسب رتبه برتر در جشنواره شهید مطهری سال 91 در آیتم" کسب تاییدیه قطعی در ارزشیابی پزشکی عمومی "گردید. این جشنواره هر ساله برحسب آیتمهای متفاوت گروه های شرکت کننده را داوری می نماید و گروه های برتر پس از اعلان نظر داوران مشخص می گردند. در آیتم " کسب تاییدیه قطعی در ارزشیابی پزشکی عمومی " نظم در برنامه ریزی آموزش دانشجویان پزشکی و انجام صحیح آن بر مبنای برنامه تدوین شده از علوم پایه تا پایان دوره کارورزی با در نظر گرفتن محتوای اعلام شده از طرف وزارت بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی مورد سنجش قرار میگیرد. گروه پزشکی اجتماعی با برنامه ریزی دقیق و اعلان به موقع برنامه های آموزشی، پژوهشی خود ، توانست در این آیتم در صدر گروههای آموزشی دانشگاه قرار گیرد. با توجه به گزارش دفتر برنامه ریزی گروه، اهداف’  ارزشیابی پزشکی عمومی عبارتند  از:

1. تجزیه و تحلیل برنامه های مدون گروه در آموزش مقاطع مختلف علوم پایه و بالینی
  2. تحلیل مداون چگونگی انجام برنامه های آموزشی با تکیه بر نظرات دانشجویان
  3. ارزیابی زمینه های لازم جهت به کارگیری خلاقیت اساتید و دانشجویان مقاطع مختلف آموزش پزشکی عمومی